Тепер працюємо з екошкірою!

Тепер працюємо з екошкірою!

14 Мая, 2016

Перетяжка м'яких меблів шкірою: якість та надійність з Одесою      

      Перетяжка шкіряного дивана– відмінна та вигідна альтернатива придбанню нових меблів. Ми виконуємо цю послугу дуже швидко та якісно незалежно від складності замовлення. Важливий момент – гарантія на 12 місяців, яку ми надаємо на всі види послуг. Для нас дуже важлива бездоганна репутація та ваш гарний настрій після звернення до нашої компанії.
     Багато клієнтів цікавить питання, скільки коштує  чого це залежить.

У нас найдоступніші ціни на всі види послуг в Одесі та Одеській області.

  • Ми працюємо на сучасному високотехнологічному обладнанні.

  • Розробили прогресивну систему організації роботи.

  • Підтримуємо тісні партнерські відносини з виробниками матеріалів та комплектуючих.

      Все це дозволяє значно знизити собівартість робіт, забезпечуючи бездоганну якість. Для пенсіонерів і людей з обмеженими можливостями передбачені знижки на всі послуги, в тому числі, на заміну оббивки для шкіряного дивана та крісел.
     Вартість перетяжки залежить від вибору матеріалу. Ознайомитись з асортиментом ви можете у розділі «Тканини в наявності». Майстер, який оцінює фронт робіт, також надасть повну інформацію про вибір фактур та колірних рішень. Якщо вибрана шкіряна оббивка дивана, вартість дещо вища, адже натуральна шкіра дорожчий за матеріал. Ми використовуємо дуже якісну шкіру від найкращих виробників та пропонуємо великий вибір відтінків. Більш доступний варіант - перетяжка дивана екошкірою, яка є гідною заміною натуральним матеріалам. Відрізнити замінник на вигляд може лише кваліфікований фахівець, і вам не варто хвилюватися про естетичність та презентабельність ваших меблів.
 

Недорога перетяжка крісел та диванів екошкірою в Одесі


     Заміна оббивки крісла або дивана може супроводжуватися додатковими роботами. При огляді ваших меблів фахівець обов'язково оцінить її загальний стан. каркас, фурнітура, наповнювач, пружини та інші складові. Якщо зносився наповнювач, перетяжка шкіряного крісла повинна супроводжуватися його заміною. Майстер обов'язково порекомендує вам зробити це, адже без міцного наповнювача пружини дуже швидко пошкодять нову оббивку.
Шкіряні крісла та дивани     Для старих меблів характерна міцна та довговічна деревина, надійна та якісна фурнітура. Але згодом метал зазнає корозії, дерев'яні деталі також можуть пошкоджуватися шкідниками або ламатися. Щоб шкіряне крісло прослужило довго і дісталося у спадок вашим онукам, необхідний своєчасний і якісний ремонт. Майстер обов'язково вкаже вам на всі поломки і запропонує найбільш оптимальні за вартістю та ефективністю варіанти виходу із ситуації.
     Ви оплачуєте тільки виконану роботу та використані матеріали. Вартість обговорюється заздалегідь.
     Ми працюємо без вихідних. Прогресивна система організації роботи дозволяє виконувати замовлення в найкоротші терміни.  бути виконана за кілька годин вдома, і це також дозволяє вам заощадити гроші.
     Ми завжди йдемо на зустріч клієнтам. Кожне замовлення є унікальним, і індивідуальний підхід для нашої компанії є нормою. Якщо ви маєте певну суму і не готові витратити більше, майстер завжди знайде можливість забезпечити бездоганну якість, виходячи з ваших побажань. Перетяжка екошкірою в нашій компанії – можливість отримати оновлені та шикарні меблі за невисокою ціною. Скористайтеся цим шансом. Пам'ятайте – ви можете обійти всю Одесу, але не знайдете кращих майстрів, більш доступної вартості та швидкості виконання робіт в одному флаконі.

ВІДГУКИ

  •   Ирина
  •   Юлия
  •   Надежда
  •   Надежда
  •   Татьяна
  •   Татьяна
  •   Виктория
Всі відгуки ...