Де перетягнути м'які меблі

Де перетягнути м'які меблі

14 Мая, 2016

Перетяжка диванів — нове життя для м'яких меблів

Розмаїття пропозицій, з одного боку, дає простір вибору, але з іншого залишає в розгубленості щодо ідеального, або хоча б наближеного до ідеального, рішення. З питанням де перетягнути меблі в Одесі до нас звертаються так само часто, як і з завданнями з підбору ефективних і одночасно красивих тканин для оббивки. Ми не намагаємося рекламувати лише свій сервіс, а даємо клієнту право на вибір: єдине, що можемо зробити зі свого боку — порадити, на що звернути увагу при замовленні реставрації меблів, а потім порівняти послуги з отриманим списком.
Перше, з чого починається перетяжка диванів — це навіть не вибір кольору та текстури тканини. Для початку слід визначити призначення меблів: що стоїть у вітальні може дозволити собі м'яку шкіру, а ось для офісів та приймальних краще зупинитися на жорсткішому, але міцному матеріалі. Також подумайте над потенційним рівнем забруднення поверхні — одна справа видаляти музейний пил, і зовсім інше, зіскребати розмазане дітьми морозиво. Щоб перетяжка меблів не дуже часто була потрібна, краще заздалегідь передбачити всі ризикові для неї ситуації. Також хорошим показником буде оптимальний розрахунок матеріалу: і справа не тільки в економії — занадто сильно або занадто слабо натягнута тканина швидше занепадає. Це саме стосується і швів — якщо вони виконані на сучасному устаткуванні, то це вбереже їх від розповзання.

З чого почати заміну оббивки для старих меблів


     Наступним пунктом йде вибір наповнювача, і тут є два варіанти: зупинитися на тому, що вже містився в меблів, або замінити його на новий. Якщо це пружинні блоки, то вони цілком згодяться для реставрації, а ось м'яку частину краще змінити на більш сучасний матеріал. у відповідальній компанії вам запропонують кілька варіантів і пояснять як заміна оббивки меблів позначиться на відчуттях. І завершальним етапом буде оцінка основного корпусу.
     Не будемо розглядати варіант з виготовленням нових меблів — Тут повно своїх аспектів, але при перетяжці обов'язково необхідно оглянути корпус на зношеність матеріалу. Так сосна навряд чи витримає друге життя і дорога перетяжка м'яких меблів екошкірою буде в даному випадку марною тратою грошей, що не скажеш про корпуси. із твердих порід дерева. І не забувайте про зовнішній вигляд готового виробу — все ж таки він повинен гармоніювати з рештою оточення в кімнаті і не виділятися.

ВІДГУКИ

  •   Ирина
  •   Юлия
  •   Надежда
  •   Надежда
  •   Татьяна
  •   Татьяна
  •   Виктория
Всі відгуки ...