Як відреставрувати меблі самому

Як відреставрувати меблі самому

14 Мая, 2016

https://odessey.com.ua/ukr

Як відреставрувати меблі своїми руками

 Оскільки меблі відіграють провідну роль при оформленні інтер'єру, її стан повинен гармоніювати із загальним виглядом оточення і завжди приймати ті форми, які найбільш прийнятні для даного дизайну. Особливо це стосується дерев'яних меблів і реставрація меблів вдома, і в результаті отримати непоганий секретер позаминулого століття.
За своєю природою дерев'яні меблі, особливо зроблені з шляхетних порід, здатні служити кілька поколінь, але невеликі деталі, а так само поверхня, можуть з часом приходити в непридатність через механічні пошкодження. Щоб реставрація старовинних дерев'яних меблів могла бути проведена своїми руками, потрібно мати не тільки вільний доступ до матеріалів, але й певні знання.

Реставрація дерев'яних меблів з техніки брашування або патировки

     Є кілька технік, які можна освоїти самостійно — наприклад, брошування або патування: у першому випадку ви штучно зістарюєте нові деталі, металевою щіткою доводячи нову деталь до загального стану меблів; у другому випадку застосовується фарба для реставрації дерев'яних меблів, що наноситься в кілька шарів із невеликим контрастом кольору. В обох випадках ви отримуєте зовнішній вигляд досить старих меблів, але при цьому з відновленими деталями з сучасних порід дерева, що, безсумнівно. -i-remont-kresel" target="_blank">реставрувати мебліо, продовжує термін служби ваших меблів. Щоб так переробити меблі не потрібно докладати занадто багато зусиль, але повноцінна робота з відновлення дерев'яних поверхонь не зупиняється на цих двох способах.
     Професійні майстерні використовують спеціальний підбір деревини для заміни деталей, що вийшли з ладу, модулюють відсутні деталі, щоб вони органічно виглядали на своєму місці, а хороший реставратор меблів обов'язково застосовує кілька поєднаних способів, що б отримати в результаті повноцінні меблі з без . Природно, що при цьому застосовуються не лише секретні техніки, що поєднують багаторічний досвід та знання, а й професійний інструмент, який завжди під рукою.
 

Реставрація антикварних меблів від Odessey

  По суті, реставрація антикварних меблів завжди повинна виконуватися професіоналом — ризик зіпсувати поверхню занадто великий, щоб ймовірність припуститися помилки була такою високою. Також варто відзначити роботу не тільки з поверхнею, а й внутрішнім станом усіх ящиків, кріплень дверей та інших механізмів, що є невід'ємною частиною дерев'яних меблів: тільки реставрація крісел може обійтися без втручання у внутрішню конструкцію, хоча і тут є нюанси, а для відновлення роботи складного замку шафи потрібно буде розбиратися не тільки в сортах деревини, але і бути досвідченим слюсарем.
      Звичайно, сучасний інтернет повний інструкціями, як самостійно провести відновлення багатьох функцій, але професійний target="_blank" title= "Якісний ремонт крісла">ремонт та реставрація меблів відрізняються не тільки економією часу та сил, але й більш вражаючим результатом — ви не тільки не ризикуєте зіпсувати меблі, але й можете бути впевнені, що річ після реконструкції стане кращою. І вагома, хоч і не головна, перевага відновлення меблів — вона обходиться набагато дешевше, ніж купівля нової.

ВІДГУКИ

  •   Ирина
  •   Юлия
  •   Надежда
  •   Надежда
  •   Татьяна
  •   Татьяна
  •   Виктория
Всі відгуки ...