Реставрація м'яких меблів

Реставрація м'яких меблів

14 Мая, 2016

Ремонт меблів: нове життя для старих диванів, крісел та стільців

  Рано чи пізно реставрація меблівпотрібна всім: і справа не в терміні дії сучасних виробів — вони так само хороші у якісних меблів, як і століття тому, а в умовах, в яких експлуатуються та зберігаються меблі. За дуже короткий термін, при недбалому поводженні або підвищеній інтенсивності використання можна загробити і меблі з гарантією.
    Майже завжди це стосується зовнішньої обробки — корпус ще цілком може послужити, а ось зовнішній вигляд безнадійно зіпсований. У такому разі вам потрібна реставрація, і бажано з недорогим цінником — в Одесі можна довго шукати подібну пропозицію, і все ж таки повернутися до нас: ми пропонуємо ремонт меблів та її реставрацію за найкращими розцінками. Це досягається завдяки налагодженій роботі всього колективу та освоєнні сучасного обладнання, що допомагає у роботі. Ми швидко оцінимо ступінь ушкоджень і дамо вичерпний аналіз потрібних дій щодо приведення ваших крісел і диванів у спочатку гарний вигляд. меблів " longdesc="Ремонт та реставрація меблів за вигідною ціною в Одесі" src="/uploads/202343395_w640_h2048_remont_mebeli.__ont_kresla.jpg" style="width:292px;height:2 старі меблі в Одесі" />
     Для нас реставрація шкіряних м'яких меблів стала спеціалізацією: не дивлячись на складність певних технологічних моментів, весь процес не займає багато часу і клієнт отримує готові оновлені меблі після нетривалого періоду відновлення. За бажання навіть не знадобиться повна зміна оббивки — підібрати за кольором нову частину і замінити лише проблемну ділянку вдається в більшості випадків без видимих ​​зовнішніх відмінностей.
     Звичайно, в один прийом можна відразу замінити і старе набивання, змінити тип наповнювача на більш сучасний, нетоксичний матеріал, і протестувати елементи корпусу на міцність. За тим же принципом проводиться реставрація дерев'яних меблів: повна або часткова заміна частин корпусу, зовнішнє оздоблення з наданням гармонійного елемента — старіння, підбір лаку та барвників — і робота з м'якими частинами, наповнювачем і оббивкою подібна до описаної вище.
     Таким чином. Якщо вам потрібні ремонт та реставрація меблів, то найкращий сервіс для цих цілей готовий надати свої послуги по всій Одеській області з виїздом спеціаліста та різними шляхами вирішення завдань, що оптимально підходять клієнту — з вивозом меблів чи роботою дома. Ви можете бути впевнені в якості робіт і пропозиції найкращої ціни, ми не звикли працювати абияк або просити за зроблене більше потрібного — нам потрібні лише чесний бізнес та задоволені клієнти.

ВІДГУКИ

  •   Ирина
  •   Юлия
  •   Надежда
  •   Надежда
  •   Татьяна
  •   Татьяна
  •   Виктория
Всі відгуки ...